ÁZERBAJDŽANSKÝ LJULJA-KEBAB.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY SKOPOVÉ JEHNĚČÍ / 




POSTUP PŘÍPRAVY: Očištěné tučnější maso ze skopové plece nakrájíme na kousky a s cibulí umeleme dvakrát na strojku. Na 1 kg masa dáme 100g cibule. Přidáme sůl, pepř a podle chuti citrónovou šťávu a 1-2 stroužky utřeného česneku. Vše dobře promícháme a dáme na 2 hodiny proležet do chladna. Ze směsi pak uvalíme oválky podobné vuřtům, napícháme je na rožeň a opékáme nad žhavými uhlíky asi 15 minut. Doma je pečeme v rozpáleném oleji na pánvi. Upečené maso dáme na nahřátou mísu, obložíme natí z lahůdkové cibulky, kyselou okurkou, dílky citrónu a posypeme nasekanou petrželkou.

ÁZERBAJDŽANSKÝ LJULJA-KEBAB. ÁZERBAJDŽANSKÝ LJULJA-KEBAB.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,98 | Hodnotilo: 1375 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz